2010. május 27., csütörtök

Mitől a Brokernet csoport illusztris tagja a BANKBROKER?

A legtöbb ügyfél számára a legfontosabb a saját pénzügyek megfelelő kezekben történő kezelése. Ezért elsődleges a hitelek, betétek, vagy éppen projektfinanszírozás esetében, hogy az igénylő ügyfél éppen melyik bankfiókba tér be. Holott a megfelelően felkészült ügyfél nem mindenesetben gondolkodik terméknevekben vagy banki konstrukciók tömegében, hiszen számára a legfontosabb megoldás a költséghatékony vagy egyszerűbben a lehetőségekhez mérten olcsó, vagy legolcsóbb pénzügyi csomag megtalálása. Ezt követi a hosszú távú megbízhatóság és kalkulálhatóság. Ezeket a célokat viszont leginkább egy független és felkészült pénzügyi tanácsadó, jelen esetben a BANKBROKER (azaz a Brókernet csoport tagjaként működő) pénzügyi szolgáltató cég tudja nyújtani.

Immár elterjedt nézet és tapasztalat az a tény, hogy az általános gazdasági válság kapcsán kialakult nehezebb hitelhez jutni. Ezt a problémát a megfelelő hitelközvetítő kiválasztásával a legkönnyebb orvosolni, olyan közvetítővel, aki számára a fő cél a folyamat gyors és hatékony elintézése.

„A hitelközvetítő tanácsadó az igény felmérésétől a hitel folyósításáig támogatja a folyamatot, és a bank döntési mechanizmusát messzemenően figyelembe véve tesz javaslatot a hitelkérelem benyújtására.” – részletezi a független tanácsadó kínálta gyakorlati előnyöket Bíró Péter, az egyik legnagyobb hazai banki tanácsadó társaság, a Bankbroker Kft. ügyvezető igazgatója.

A BROKERNET CSOPORT alapfilozófiájától nem idegen a független tanácsadási folyamat és a hosszú távú ügyféligény kiszolgálás. Éppen ezért a BANKBROKER alapvető célja, hogy a teljes hazai kölcsön és hitelügyleti vertikumot lefedve kínálja a legjobb pénzügyi megoldásokat ügyfeleinek.

A függetlenség záloga, hogy a pénzügyi tanácsadó díjazása az ügyfél számára is megbízható formában történjen. A piacilag elterjedt megoldás alapján a megbízó ügyfél a finanszírozás és a kölcsön elnyerése érdekében a kölcsön után az elnyert kölcsönösszeg néhány százalékának megfelelő sikerdíjat fizeti.

Egyes becslések szerint a 2010 év elejétől életbe lépett szabályügyi változások miatt a hiteligénylők csaknem 30 százaléka nem juthat hitelhez. Számukra kiemelten fontos alternatíva lehet a BANKBROKER-féle szolgáltatáscsomag, amely sokrétűsége és komplex piaci összetétele révén ezt a nehézséget feloldhatja és növelheti a hitelhez jutás esélyét. Ezzel a BANKBROKER igazán hatékonyan látja el a független tanácsadó szerepét, hiszen személyes tanácsadói és pénzügyi szakértő munkatársai számára egyetlen motivációs tényként az ügyfelek hosszú távú elégedettsége szolgál.